Rólunk

Fő tevékenységünk a lakásfelújítás. Lakhatásra alkalmas ill bármilyen ingatlan esetében. Vállaljuk öreg, romos, vagy csak felújításra szoruló ingatlanát. Műszaki állapottól függetlenül, a felméréstől a kulcs átadásáig. Fiatalos de tapasztalt csapatunk áll rendelkezésre bármilyen szakmát igénylő feladatra. Az anyag beszerzését és szállítását is letudjuk bonyolítani, amennyiben Ön a megrendelő igényli. Új technológiák ill új anyagok ismeretében állunk rendelkezésre. Precízen és pontosan mindig betartva a határidőket.

 1. Ingyenes árajánlat készítése 
 2. Ingyenes helyszíni felmérés
 3. Anyagbeszerzés kedvező áron
 4. Keletkező sitt eltávolítása
 5. Időben és minőségben is garanciát vállalunk
 6. Ütemezetten is fizethet így mindig látja az elvégzett munka értékét
 7. Nincs utánunk takarítás

Tevékenységi körünk:

Ingatlanok, lakások, családi házak, panellakások, irodák, nagy polgári lakások teljeskörű felújítása. Valamint átépítése és részleges felújítása. Belső építészeti kivitelezések. Gipszkarton díszítő elemek tervezése és kivitelezése. Dekor falak ill dekor festés. Víz, villany teljes gépészeti kivitelezés.
Csapatunkban megtalálható:

 1. Segédmunkás
 2. Kőműves
 3. Villanyszerelő
 4. Víz és fűtés szerelő
 5. Festő tapétázó
 6. Épületburkoló (hideg, melegburkolásra)
 7. Gipszkartonos és dekor formatervező
 8. Felelős műszaki vezető

Rendelkezésére állunk:

 1. Magánszemélyeknek
 2. Vállalkozóknak, cégeknek
 3. Tervezőknek
 4. Belső építészeknek

Fiatalos csapatunk vállalni tud teljes ill részleges felújításokat is. Előző munkáink során találkoztunk megkezdett és félbemaradt munkákkal is. Valamennyi munkát az építésvezetőnk tart egy kézben így csak egy emberrel kell tartania a kapcsolatot a megrendelőnek. Generál kivitelező csapatunk így tud bármely munkát szakértelemmel illetve felelősséggel kivitelezni.

Munkánk során a megrendelő igénye fontos számunkra amihez hozzáadjuk a kreatív gondolkodásunkat és minden téren megszerzett tapasztalatunkat. Fontos számunkra a határidők betartása és a minőség megteremtése. Célunk a megrendelő elégedettsége, a precíz és szakszerű munkavégzés.

Az elmúlt években számos megrendelő elképzelését váltottuk valóra. Az elégedett ügyfelek gyűjtése a hobbink.

Próbáljuk felvenni a versenyt az új technikákkal elsajátításával illetve az új alapanyagok felhasználásával.

Amennyiben Önt is ügyfeleink között tudhatjuk, megajándékozzuk egy ingyenes felméréssel, új és kreatív ötletekkel, ingyenes árajánlattal az álmai otthonához/ingatlanához.

Kivitelezés folyamata:

 • Miután felvettük Önnel a kapcsolatot szakértő építésvezető kollégákkal megbeszélt helyszínen, időpontban találkozik. Kollégánk elvégzi az ingyenes helyszíni felmérést és a teendők összegzését. Ezután elkészítjük a részletes árajánlatot a munkálatokról, amit e-mailben elküldünk Önnek.
 • Ezt követően kérdéseire, észrevételeire reagálunk, válaszolunk.
 • Akár telefonon, akár e-mailben. Igény esetén módosítjuk az árajánlaton. 
 • Ezután ütemtervet készítünk, ami tartalmazza a fizetési feltételeket. Az aláírt szerződéssel együtt kézhez kapja és a kivitelezést megkezdjük a szerződésben rögzített időpontban. Az ütemtervben leírtak alapján ellenőrizheti precíz és minőségi munkánkat.
 • A munkafolyamatok végeztével kulcsra készen és magunk után eltakarítva adjuk át ingatlanát.