Villanyszerelés

Nincs rosszabb, mint amikor végre hozzá jut álmai otthonához és hosszabbítók tömkelegét kell használnia ahhoz, hogy használni tudja elektromos berendezéseit. Sok esetben a korszerűtlen villamoshálózat is sok bosszúságot okozhat. Hiszen napjainkban igen megnőtt az áramfogyasztó, elektronikai berendezések száma.

Természetesen megnőtt ezek áramfogyasztási igénye is, amit a régi alumínium kábeles rendszerek nem bírnak, vagy nehezen bírják. Legyen az új mosogatógép, új kazán esetleg új klíma berendezés. A vezeték hálózat cseréje vagy részbeni cseréje megoldást nyújthat Önnek.

Egy új szabványosított kapcsolótábla szükséges, ami FI életvédelmi relével van ellátva. Ez védi Ön és családja életét a meghibásodások okozta esetleges elektromos tűz kialakulásától.

Az alumínium kábelek manapság nem szabványosak. Sokkal kevesebb terhelésnek állnak ellen, mint a rézből készült kábelek. Bizonyos terhelés alatt az alumínium kábelek elolvadhatnak, mely folyamat során hatalmas fénnyel és szikrázással járhat. Ezt a jelenséget illetve hibát zárja ki az FI életvédelmi relé és az új vezetékhálózat rézkábel felhasználásával. Amennyiben új hálózat mellett dönt, Önnel a megrendelővel egyeztetjük le minden elektromos kiállás pozícióját. (lámpa, kapcsoló, dugalj, tv kiállások)

Az egyeztetett információk alapján villamos tervet készítünk, ami alapján szakembereink kivitelezni tudják elképzeléseit. Szakértő kollégáink itt is segítséget tudnak nyújtani. A hálózat csere során új kapcsoló táblát szerelünk fel, új kis megszakítókkal és FI életvédelmi relével.

Számíthat ránk:

  1. Teljes új rendszer kiépítése
  2. Dugaljak kiépítése
  3. Kapcsolók elhelyezése
  4. Hálózatbővítés
  5. Kapcsolótábla bekötése
  6. Dizájn világítás és rejtett világítás kialakítása